Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

50plus beurs

  • Bella

    zijn er hier nog mensen die naar de 50 plus gaan?

    Ik zag op consuminderprikbord dat er een link was om gratis kaartjes te krijgen, maar hij is helaas al weggehaald. Weet iemand toevallig de link?

    Volgens mij kwam hij van Ziezo alias Doebidoebi1.

  • erik

    http://www.nrv.nl/core.sym/fe/algemeen/boek.php?boek_id=65

  • Annelies

    Wij zijn er 1 keer geweest , is voor ons genoeg

  • erik

    Ik mag er voorlopig nog niet in :)

  • Ellen

    Die link staat inderdaad op mijn groep Consuminderen

    http://groups.msn.com/Consuminderen/

    De topic is niet weggehaald, maar Doebiedoebiedoe had de link er niet klikbaar opgezet en heeft die verwijderd. De topic staat er dus nog steeds, alleen het openingsbericht ontbreekt.

    http://groups.msn.com/Consuminderen/wedstrijd.msnw?action=get_message&ID_Message=23271&ShowDelete=0&CDir=-2&all_topics=1

  • Douce

    Vanaf jouw groep heb ik 2 kaarten uitgeprint, ik ga zeker met een vriendin. 'k Weet alleen nog niet wie er zin heeft;)

    Gr. Douce

  • Channah

    Een van de organisaties waarmee wij op het werk in één pand zitten krijgt altijd een aantal vrijkaarten. Vorig jaar ben ik met een collega/vriendin geweest. Nu, ik heb me te pletter gelachen: dit is echt niet serieus te nemen. Maar we hebben met heel veel plezier ons de lanceerstoelen laten demonstreren, en in de erohoek een demonstratie paaldansen meegemaakt. Wat na afloop een meneer (zeker 70+) die duidelijk door zijn vrouw meegesleept was, en er zo te zien al uuuuuuuren genoeg van had, uit louter ballorigheid in de paal deed springen. :-) Verder heb ik mij verbaasd over het speeddaten, en vooral over de veel te hoge prijzen die er voor de aangeboden producten gevraagd werd.

    Mar als je een ochtendje wil lachen moet je vooral gaan. En daarna kun je gezellig Utrecht in: dat is pas écht leuk. ;-)

  • Marie

    Ik ook niet Erik. Ben ook nog veeeeeeeeeeeeels te jong. ;-)

  • christa

    wij hebben er jaren op gestaan,maar is echt schrikbarend duur we verzorgden ook alle shows