ELVIS THE KING - HITS IN CONCERT

met ELVIS PRESLEY'S DRUMMER D.J. FONTANA (USA) + Mr. en Mrs. Rock 'n Roll René Shuman & Angel-Eye + band.

ZONDAG, 25 MEI 2008

CONCERTHAL EFFENAAR

(tegenover Eindhoven CS)

EINDHOVEN

KAARTVERKOOP IS GESTART

ENTREE 22,50 (of ga als VIP)

Tickets zijn verkrijgbaar bij de grotere postkantoren, Free Record Shop, GWK’s, VVV’s, www.ticketmaster.nl, de Ticketlijn

(0900 300 1250), alsmede aan de kassa van de Effenaar en de andere bekende voorverkoopadressen.

———–

ELVIS THE KING - HITS IN CONCERT

De hits van de legendarische Elvis Presley gezongen door Mr. en Mrs. Rock ‘n Roll René Shuman & Angel-Eye. Zij verzorgen samen met o.a. niemand minder dan Elvis Presley’s drummer D.J. Fontana (USA) een geweldige show met hits uit de 50's, 60's en 70's. Heartbreak Hotel, Always on My Mind, Don't Be Cruel, Suspicious Minds, A Little Less Conversation, wie kent ze niet. Zondag 25 mei word een feest van herkenning voor Elvis fans en muziekliefhebbers.

D.J. Fontana was maarliefst 14 jaar de drummer van Elvis Presley en dat is veruit de langste periode dat een muzikant met Elvis samenwerkte. Samen met Elvis nam hij meer dan 460 nummers op, was hij te zien in vier Elvisfilms en vele tv optredens. Daarnaast heeft D.J. Fontana gespeeld met andere grote namen in de muziekwereld, waaronder Paul McCartney, Roy Orbison, Ringo Starr, Jerry Lee Lewis, en vele anderen.

DE SHOW BEGINT OM 19.00 UUR

———–

ELVIS EXPO (VANAF 15.00 uur)

De show begint om 19.00 uur, maar vanaf 15.00 uur is er een ELVIS EXPO met ondermeer een meet & greet met de cast van ELVIS THE KING - HITS IN CONCERT, andere speciale gasten, live muziek, en diverse merchandise en informatie stands. Dit mag u niet missen!

Voor de mensen die zowel naar de Elvis Expo als Elvis The King - Hits In Concert willen is er in het gebouw een restaurant (en vele in de omgeving).

ONTMOET: ELVIS PRESLEY'S DRUMMER D.J. FONTANA - RENE SHUMAN & ANGEL-EYE

JOSEPH PIRZADA (MEMPHIS RECORDING SERVICE)

Ook Joseph Pirzada van het onder verzamelaars zeer bekende Memphis Recording Service label zal aanwezig zijn. Hij bracht ondermeer Tupelo's Own uit, het concert van Elvis in Tupelo met origineel geluid, en New York - RCA Studio 1. U kunt hem persoonlijk ontmoeten, vragen stellen en uiteraard zal hij ook signeren!

Telkens als er nieuwe informatie bekend is zal deze site geupdate worden.

***Iedereen die een kaart heeft voor ELVIS THE KING - HITS IN CONCERT heeft gratis toegang tot de ELVIS EXPO.

———–

ENTREE: 22,50

TICKETVERKOOP IS GESTART OP 19 MAART:

Tickets zijn verkrijgbaar bij de grotere postkantoren, Free Record Shop, GWK’s, VVV’s, www.ticketmaster.nl, de Ticketlijn

(0900 300 1250), alsmede aan de kassa van de Effenaar en de andere bekende voorverkoopadressen.

VIP TICKETS: Voor deze dag zijn er ook VIP tickets verkrijgbaar en kosten 45,00 Euro. VIP tickets zijn inclusief: gegarandeerde 1e rang zitplaatsen, VIP pas, gratis gelimiteerde Elvis cd, gratis tour/programmaboek, gratis foto, exclusieve toegang tot VIP ruimte en VIP shop.

Meer info op: www.elvismagazine.nl