Op 23, 24 en 25 september vindt u bij café Buitenlust het Route ’66 festival. Tijdens dit driedaagse festival zullen er zowel binnen als buiten in een tent diverse jaren ’60 en ’70 coverbands komen optreden. De toegang voor dit festival is gratis.

Op vrijdag spelen de bands Rimple en Mac Taple. Rimple is een band uit Son en Breugel. Deze band speelt zowel jaren ’60 en ’70 nummers als nieuwere nummers met een wat ‘oudere’ sound. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld the Beatles en the Rolling Stones, maar ook Carol Emerald.

Mac Taple speelt naast enkele bekende covers ook eigen werk. Naast covers uit de jaren ’60 en ’70 zullen ze ook af en toe een uitstapje maken naar begin jaren ’80.

Zaterdag zullen Old Fashion en The Time Travellers optreden. Old Fashion is een coverband met een groot scala aan nummers van veel verschillende artiesten. Ze concentreren zich vooral op het jaren ’60 en ’70 gevoel zoals dat toen leefde in de omgeving van Eindhoven.

The Time Travellers heeft ook een breed scala aan artiesten in hun repertoire. Zij concentreren zich vooral op de jaren ’60, maar natuurlijk zullen ze ook af en toe een jaren ’70 nummer spelen.

Maxpoint speelt vooral nostalgische rock ’n roll. Als u fan bent van gitaren dan zit u bij deze band zeker goed. Roy Orbison, The Beatles, CCR en Elvis zijn enkele artiesten die zij coveren.

The Vitals waren al samen actief in de jaren ’60. Na enkele jaren gestopt te zijn, zijn ze sinds 1995 weer samengekomen om muziek te maken - en met succes. Ze spelen vooral top 10 hits uit de jaren ’60.

Alles bij elkaar valt er dus genoeg te luisteren, dansen en misschien zelfs wel mee te zingen tijdens het Route ’66 festival. De locatie is Café Buitenlust, Spoordonkseweg 5 te Oirschot. De bands zullen elkaar binnen en buiten afwisselen.

Vrijdag begint het festival om 20:00 uur, zaterdag om 20:00 uur en zondag om 15:00 uur.