Op zaterdag avond 13 oktober van 20:00u tot 1:00 is er weer een Jukebox Live; een geweldig gezellige Rock & Roll / rockabilly / Swing Dansavond in 2B Home aan de Dr. J.E. Paltelaan 103 in Zoetermeer.

De avond word georganiseerd door de Zoetermeerse Rock 'n Roll dansclub "Dance to the 60's i.s.m. 2B-Home Party & Business Centre.

Voor meer informatie http://www.dancetothesixties.com of 06-230 50 364

Dit keer op het podium:

44 SHAKEDOWN

44 Shakedown staat garant voor originele jaren 40 en 50 rhythm & blues en rock ‘n’ roll. Inspiratie komt van helden uit het verleden als Louis Jordan, Ray Charles, Freddie King, Fats domino, T-Bone Walker, Sam Butera en Lois Prima

Door te spelen op vintage instrumenten en versterkers proberen de jongens de authentieke sound van toen te benaderen. Hits uit vroeger tijden worden afgewisseld met Slepende Sax-schuivers en obscure jumpblues juweeltjes.

Het eerste album ‘Atomic Jump’ is in 2011 opgenomen in de legendarische IJsland Studio's in Amsterdam en één van de songs hierop is door het toonaangevende 50's lifestyle magazine Boppin'Around onlangs zelfs tot“Crackshot vasn de maan” verkozen

Tijdens optredens in het landelijke clubcircuit en op een aantal gerenommeerde Rock ‘n’ Roll-, Blues & Jazzfestivals hebben de jongens laten zien dat niet alleen een ouder publiek geniet van de lekker in het gehoor liggende nummers, maar dat ook de hedendaagse jeugd het repertoire, de sound en het enthousiasme van de band zeer kan waarderen.