ELVIS THE CONCERT 2013 - LIVE EDITION

Zaterdag 18 mei 2013

Melkweg - Amsterdam

Entree: € 40, € 50 (excl. servicekosten)

Aanvang: 20.00 uur

Bandleden van Elvis Presley naar de Melkweg in Amsterdam!

De bandleden van Elvis Presley komen naar de Melkweg in Amsterdam voor een muzikaal eerbetoon aan ‘The King’. Na de succesvolle Elvis concerten vorig jaar is de muziek van Elvis ook dit jaar te horen in Nederland…!!! . Fanclub Elvis For Everyone heeft dit exclusieve concert naar Nederland gehaald. Het concert vindt plaats op zondag 18 mei 2013.

Elvis The Concert 2013 - Live Edition is een productie uit de Verenigde Staten. De originele bandleden en achtergrondzangeressen van Elvis Presley werken hieraan mee. De kaartverkoop voor dit concert is inmiddels gestart.

Het concept van deze productie is om bezoekers een fris en energiek Elvis concert te laten meemaken. “Nieuwe” hits als ‘A Little Less Conversation’ (2002) worden afgewisseld met “oude” hits die iedereen kan meezingen. Daarnaast is gekozen voor het minder bekende werk van Elvis Presley. Kortom, de parels uit zijn discografie.

De band: Duke Bardwell maakte deel uit van de TCB band die in de jaren zeventig Elvis begeleidde. Jerome ‘Stump’ Monroe was de drummer van The Elvis Presley Show van 1969 t/m 1977 en mocht ‘The King’ diverse malen begeleiden. Robert Washington zingt Elvis als geen ander en wordt door familie en vrienden van Presley gezien als de allerbeste.

Achtergrondzangeressen Mary en Ginger Holladay waren de grote verrassing tijdens het Elvis concert in 2012 en staan ook dit jaar weer op het podium. Hun stemmen zijn legendarisch geworden vanwege hun backing vocals op hits als ‘In The Ghetto’ en ‘Suspicious Mind’. Zij werkten mee aan 16 albums van Elvis Presley, waaronder de albums ‘From Elvis In Memphis’, ‘That’s The Way it Is', ‘Elvis Country’ en het met Grammy Award bekroonde gospelalbum ‘He Touched Me’.

Voor het eerst in Nederland is achtergrondzangeres Temple Riser. Zij mocht als enige live met Elvis een duet zingen in Studio B in Nashville begin jaren zeventig. Nooit eerder was zij in Nederland live te zien en de stem waarvan Elvis zo hield is nu dus voor het eerst live te horen in de Melkweg in Amsterdam.

Elvis The Concert 2013 - Live Edition is een muzikaal feest voor Elvis fans en muziekliefhebbers.

Meer informatie: www.elvisfanclub.nl. Kaartverkoop via: www.seetickets.nl, www.melkweg.nl, www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 12 50 (45 cpm).